top of page

Waarom wij de ideale partner zijn voor uw volgende project

Wij zijn een team van ervaren en gepassioneerde architecten die zich volledig inzetten om de visie en wensen van onze klanten te realiseren.

Ons team bestaat uit architecten met verschillende specialisaties, waardoor we in staat zijn om aan de verschillende eisen en behoeften van onze klanten te voldoen. We hebben ervaring met projecten van verschillende omvang en complexiteit en zijn in staat om projecten binnen budget en op tijd op te leveren.

Schermafbeelding 2023-04-06 093554.png
P1871 VITRUVI Meeuwenlaan 35 De Panne_CAM 02_20230801.jpg

Onze aanpak is zeer klantgericht. We begrijpen dat elk project uniek is en dat elke klant specifieke wensen heeft. Daarom luisteren we aandachtig naar de visie en behoeften van onze klanten en werken we nauw met hen samen om hun ideeën om te zetten in een prachtig ontwerp. We bieden ook regelmatige updates en open communicatie gedurende het hele proces om ervoor te zorgen dat de klant altijd op de hoogte is van de voortgang van het project.

We hebben een sterk netwerk van professionals in de bouwsector en we werken alleen met de beste bouwpartners. We streven ernaar om onze klanten hoogwaardige materialen en constructies te bieden.

Ten slotte zetten we ons in voor duurzaamheid en energie-efficiëntie in al onze projecten. We streven naar milieuvriendelijke oplossingen die niet alleen de planeet ten goede komen, maar ook leiden tot een vermindering van de operationele kosten op lange termijn.

Kortom, we zijn er van overtuigd dat we als architectenbureau de ideale partner zijn voor uw volgende bouwproject.

We kunnen niet wachten om met u samen te werken en uw visie tot leven te brengen.

HOE WIJ TE WERK GAAN

        Eerste kennismaking

Een ontmoeting om het project te bespreken. Samen bekijken we al deze zaken zodat wij voor u een voorontwerp kunnen maken. Dit is een kans voor ons om uw ideeën te horen en eventuele vragen te stellen. 

         Voorontwerp
 

Na het vaststellen van de behoeften gaan we over tot ontwerp. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klant, alsook met de lokale bouwvoorschriften en verordeningen van stedenbouw.

Nadat het eerste ontwerp wordt uitgewerkt, worden er samen met de klant feedbackrondes ingepland.

         Bouwfase
 

Pas wanneer de klant volledig tevreden is met het ontwerp, gaan wij over tot verdere uitwerking van het definitieve project. In een volgende fase wordt de omgevingsaanvraag ingediend.

 Volumestudie, stedenbouw, de overheid

Na het eerste overleg kunnen wij uw behoeften in kaart brengen en de belangrijkste doelen en functies van het project vaststellen. Zo maken wij een volumestudie op en staan we in contact met stedenbouw. 
Hierdoor kunnen wij, samen met u onze visie op het project afstemmen en het plan aanpassen waar nodig.

 Omgevingsaanvraag na goedkeuring

Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, zullen we vervolgens de plannen verder uitwerken en het definitieve ontwerp opstellen.
Nadien wordt de omgevingsaanvraag ingediend.

 Klantenbegeleiding

Na de oplevering van uw project blijven we steeds ter beschikking voor advies en bijstand en kijken we uit naar een volgende samenwerking. 

bottom of page