top of page

HOE WIJ TEWERK GAAN

        Eerste kennismaking

Een ontmoeting om het project te bespreken. Samen bekijken we al deze zaken zodat wij voor u een voorontwerp kunnen maken. Dit is een kans voor ons om uw ideeën te horen en eventuele vragen te stellen. 

         Voorontwerp
 

Na het vaststellen van de behoeften beginnen we met het ontwerpen van het project. Hierbij zullen wij rekening houden met uw wensen en de lokale bouwvoorschriften en -regels van stedenbouw.

Nadat het ontwerp klaar is, presenteren we het aan u. Dit is een kans om feedback te geven en eventuele wijzigingen aan te brengen.

         Bouwfase
 

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, begint de bouwfase. De architect zal de bouw controleren om ervoor te zorgen dat deze overeenkomt met het ontwerp en de specificaties.

 Volumestudie, stedenbouw, instanties

Na het eerste overleg kunnen wij uw behoeften in kaart brengen en de belangrijkste doelen en functies van het project vaststellen. Zo maken wij een volumestudie op en staan we in contact met stedenbouw. 
Hierdoor kunnen wij, samen met u onze visie op het project afstemmen en het
 plan aanpassen waar nodig.

 Bouwaanvraag na goedkeuring

Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, zullen we vervolgens de plannen verder ontwikkelen en het definitieve ontwerp opstellen.
Nadien wordt de bouwaanvraag ingediend.

 Klantenbegeleiding

Wanneer de bouw is voltooid, gaan wij de oplevering controleren om ervoor te zorgen dat het project volledig overeenkomt met het ontwerp en de specificaties. Het project kan dan aan u worden overgedragen. Het belangrijkste is om open te blijven communiceren en samen te werken om een succesvol project te realiseren.

bottom of page